ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Οι εικονικές περιηγήσεις γίνονται με την ένωση πολλαπλών φωτογραφιών ώστε να γίνουν μια φωτογραφία 360 μοιρών. Οι σφαιρικές φωτογραφίες αυτές μετά επεξεργάζονται ψηφιακά, και προσανατολίζονται επάνω στον χάρτη της Google έτσι ώστε ο χρήστης να “κινείται” μέσα σε αυτές όπως αν βρισκόταν ο ίδιος εκεί.

Οι φωτογραφίες οι οποίες λαμβάνονται τηρούν ειδικές τεχνικές προδιαγραφές, λαμβάνονται από συγκεκριμένα σημεία και σε συγκεκριμένες αποστάσεις, όπως ορίζονται από την Google, ώστε να εγκριθούν και να ενσωματωθούν σε όλες της υπηρεσίες της.

Ο χρήστης θα μπορεί πλέον να “μπει” στην επιχείρησή σας και να κινείται με κινητό του ή τον υπολογιστή του, η ακόμη και με γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) σαν να βρίσκεται ο ίδιος εκεί!

Οι φωτογραφίες 360ο και οι εικονικές περιηγήσεις θα εμφανίζονται:

ΣΤΟ GOOGLE: O χρήστης που θα αναζητήσει την επιχείρησή σας στο Google θα έχει πλέον τη δυνατότητα να “μπει” μέσα σε αυτήν. Οι φωτογραφίες 360 και η εικονική περιήγηση θα εμφανίζεται αυτόματα πλέον κάθε φορά που κάποιος αναζητά την επιχείρησή σας στο στο Internet. Η καταχώριση της επιχείρησής σας στο Google είναι το πιο προβεβλημένο στοιχείο της εταιρείας σας, καθώς το Google είναι η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο.

 thumb-hotel

ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ GOOGLE (MAPS):  Ο χρήστης που θα αναζητήσει την επιχείρησή σας στο Google Maps, την πλέον δημοφιλέστερη εφαρμογή πλοήγησης,  θα μπορεί να περιηγηθεί από τον δρόμο (street view) απευθείας μέσα στην επιχείρησή σας. Όταν σας αναζητούν πιθανοί πελάτες στους Χάρτες Google, εξασφαλίστε ότι η πρώτη τους εντύπωση θα είναι εξαιρετική.

thumb-maps

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ: Οι εικονικές περιηγήσεις της Google μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στην ιστοσελίδα σας χωρίς να χρειάζεται να οδηγείται σε άλλη σελίδα ο χρήστης.

screen2

ΣΤΟ FACEBOOK: Μέσω plugin η εικονική περιήγηση μπορεί να ενσωματωθεί στη σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook.

SCREEN1

ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΟ GOOGLE: Ξεναγήστε τους ταξιδιώτες στο ξενοδοχείο σας, την πρώτη φορά που βρίσκουν την επιχείρησή σας στην Αναζήτηση Google ή στους Χάρτες Google.

thumb-search