Συχνές Ερωτήσεις

1) Τι είναι η προβολή 360 της Google; Η προβολή 360 της Google είναι μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών κορυφαίας ποιότητας που υποστηρίζεται από την τεχνολογία Google Street View. Όπως η Google Street View επιτρέπει στους ανθρώπους να εξερευνούν δρόμους της πόλης, το Google Business View επιτρέπει στους πελάτες να περπατούν ουσιαστικά μέσα στο εσωτερικό μιας επιχείρησης σαν να ήταν πραγματικά εκεί.

2) Τι είναι ο “αξιόπιστος επαγγελματίας της Google”
Η Moss360 είναι μια εταιρεία φωτογραφικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών που έχει πιστοποιηθεί από την Google για το Google Map Street View. Η Google συνεργάζεται με την Moss360 προκειμένου να παρέχει το Google Street View σε περισσότερες επιχειρήσεις, σε περισσότερα μέρη.

3) Μπορώ να ενσωματώσω αυτές τις εικόνες στην ιστοσελίδα της επιχείρησής μου; Και βέβαια! Ενσωματώστε την στην ιστοσελίδα της επιχείρησής σας, μοιραστείτε την στα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, τα blogs, τις σελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πολλά άλλα.

4) Οι φωτογραφίες που θα βγάλει η Moss360 θα μου ανήκουν; Ναι, θα έχετε στην κατοχή σας τις πανοραμικές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν μόλις γίνει η εξόφληση της υπηρεσίας και τα δικαιώματα θα μεταφερθούν σε εσάς. Λάβετε υπόψη ότι με την υπογραφή της συμφωνίας που παρέχεται από την Moss360, χορηγείτε επίσης άδεια χρήσης tων φωτογραφιών στην Google, οι οποία θα δημοσιεύσει τις εικόνες.

5) Τι είναι αυτό που κάνει ο “αξιόπιστος επαγγελματίας” της Google που δεν μπορώ να κάνω ο ίδιος; Η Moss360 εξειδικεύεται στο να τραβάει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Μετά οι φωτογραφίες αυτές περνάνε ειδική επεξεργασία ώστε να μετατραπούν σε εικονικές περιηγήσεις σε γραφικό περιβάλλον. Ως πιστοποιημένος συνεργάτης και “αξιόπιστος επαγγελματίας”, η Moss360 έχει την άδεια από την Google να ενσωματώνει εικονικές περιηγήσεις από ιδιωτικές επιχειρήσεις στις υπηρεσίες της όπως το Google Maps, Google Street View, κλπ.

6) Θα χρησιμοποιεί η Google τις εικόνες σε άλλες εφαρμογές εκτός από τις σελίδες Google+ Local; Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις εικόνες σε άλλα προϊόντα και υπηρεσίες με νέους τρόπους που θα κάνουν τις πληροφορίες της επιχείρησής σας πιο χρήσιμες και προσβάσιμες στους χρήστες. Για παράδειγμα, η περαιτέρω ενοποίηση με τους Χάρτες Google θα επιτρέψει στους πελάτες να βρίσκουν αυτές τις εικόνες εύκολα από τις εικόνες των 360 μοιρών Street View σε κοντινούς δρόμους για πολλές τοποθεσίες.

7) Πόσο κοστίζει; Πολύ λιγότερο από ό,τι νομίζετε! Βασίζεται στον αριθμό των πανόραμα και των περιοχών που θέλετε να συμπεριλάβετε στην εικονική περιήγηση. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

8) Θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις επανάληψης μετά την πληρωμή για τη λήψη και την προσθήκη στα αποτελέσματα αναζήτησης Google; Όχι, πέραν της αρχικής αμοιβής δεν θα υπάρξει καμία πρόσθετη χρέωση σχετικά με την εικονική περιήγηση.