Σε τι ωφελεί μια επαγγελματική φωτογράφιση

Προσελκύσετε περισσότερους πελάτες

Οι επισκέπτες δελεάζονται από καταλύματα που φαίνονται εντυπωσιακά on-line. Όσο περισσότερο χρόνο ξοδεύουν στο να κοιτάνε τις φωτογραφίες σας, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνουν κράτηση μαζί σας.

Οι φωτογραφίες είναι περισσότερο δελεαστικές ακόμα και από θετικές κριτικές?

Προφανώς είναι, καθώς οι έρευνες δείχνουν πως 60% των υποψήφιων πελατών λένε πως μια εντυπωσιακή φωτογραφία είναι πιο δελεαστική από μια καλή κριτική. Το 85% των υποψηφίων πελατών κοιτάει πρώτα από όλα τις φωτογραφίες ενός καταλύματος, και μόνο αν τους αρέσουν τότε προχωράνε στο να μάθουν και να διαβάσουν περισσότερα για το κατάλυμα αυτό.

Προστιθέμενη αξία

Είτε είστε ξενοδοχείο 5 αστέρων, είτε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στο AirBnb, όταν οι υποψήφιοι πελάτες βλέπουν ποιότητα σε μια φωτογραφία, τότε είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν παραπάνω γι’αυτά. Όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα των online φωτογραφιών του καταλύματός σας, τόσο πιο άνετα νιώθουν οι ταξιδιώτες να προχωρήσουν σε κράτηση.

Σύμφωνα με μελέτη της AirBnB, οι καταχωρήσεις με επαγγελματικές φωτογραφίες τείνουν να κερδίζουν 40% περισσότερα, να λαμβάνουν κρατήσεις 24% συχνότερα και μπορούν να χρεώνουν κατά 26% υψηλότερη τιμή ανά διανυκτέρευση. Αυτοί οι αριθμοί βασίζονται σε μελέτη του 2016 με περισσότερες από 100.000 καταχωρήσεις με και χωρίς επαγγελματικές φωτογραφίες.