360ο Προβολή

Γιατί να κάνετε εικονική περιήγηση 360° στην επιχείρηση σας;

 Προσλάβετε έναν αξιόπιστο επαγγελματία της Google για να αυξήσετε την προβολή σας…

Η επιλογή του σωστού εστιατορίου, καφέ ή ξενοδοχείου δεν είναι συχνά μια εύκολη απόφαση. Ενισχύστε την εμπιστοσύνη στους υποψήφιους πελάτες σας με μια εικονική περιήγηση υψηλής ποιότητας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να πάρουν μια γεύση από την τοποθεσία της επιχείρησής σας, προτού φτάσουν σε αυτήν. Αυτές οι συναρπαστικές εικονικές εμπειρίες εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους πιθανούς επισκέπτες και υποστηρικτές.

  • Οι καταναλωτές, όταν αναζητούν κάποια επιχείρηση, χρησιμοποιούν προϊόντα χαρτογράφησης στο 44% των περιπτώσεων. Ipsos study [pdf στα Αγγλικά]
  • Κατά μέσο όρο, το 41% αυτών των αναζητήσεων για μέρη καταλήγουν σε επισκέψεις στις συγκεκριμένες τοποθεσίες. Ipsos study [pdf στα Αγγλικά]
  • Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Λήψη επισκόπησης [pdf]

Αναζητήστε την Moss360 (Paul Moschidiou) στη σελίδα με τους αξιόπιστους επαγγελματίες της Google ως μια από τους συνολικά τέσσερις σε όλο το νότιο Αιγαίο.

Ωφέλη: 

  • Ενσωμάτωση με τους Χάρτες Google: Οι υποψήφιοι πελάτες σας μπορούν να δουν την εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας στους Χάρτες Google και στο Street View (150 εκατομμύρια χρήστες)
  • Social Media και Ιστοσελίδες: Η εικονική περιήγησή σας στο Google μπορεί να μοιραστεί στο Facebook ή στον ιστότοπό σας.
  • Προσβασιμότητα: Η τεχνολογία της Google φέρνει την εικονική περιήγηση της επιχείρησής σας σε όλες τις συσκευές όπως υπολογιστή, tablet, iPhone ή άλλη κινητή συσκευή.
  • Virtual Reality: Η εικονική σας περιήγηση θα μπορεί προβληθεί από όλες της συσκευές εικονικής πραγματικότητας όπως το Google Cardboard, Oculus Rift, Samsung Gear VR, κ.ά.
  • Αυξημένη επισκεψιμότητα: Η εικονική περιήγηση Google 360 ° μπορεί να αυξήσει σημαντικά την προβολή σας σε τοπική, περιφερειακή και εθνική κλίμακα και δίνει στον θεατή μια προεπισκόπηση που τον ενθαρρύνει να επισκεφθεί την επιχείρησή σας.
  • Οικονομική επένδυση: Δεν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές. Η εικονική περιήγηση λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να χρειαστεί ποτέ καμία άλλη χρέωση.
  • Αυξημένη αξία πελάτη: Φροντίζουμε ιδιαίτερα να τονίζουμε και να αποτυπώνουμε τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που κάνουν την επιχείρησή σας ελκυστική και που οι δυνητικοί πελάτες σας θα εκτιμήσουν. Αυτό θα βοηθήσει επίσης νέους πελάτες να συνδεθούν μαζί σας.